Communication

Communication

Vaste en mobiele telefonie

Als organisatie is het belangrijk goed bereikbaar te zijn voor uw opdrachtgevers en klanten. Bellen via internet is hiervoor dé oplossing. Met vaste telefonie uit de cloud bent u verzekerd van een heldere verbinding. Onze cloudoplossingen voor telefonie beschikken over een geavanceerde telefooncentrale met een breed scala aan functionaliteiten. Door te kiezen voor deze kwalitatief hoogwaardige oplossing verhoogt u de bereikbaarheid en professionaliteit van uw organisatie aanzienlijk.

CSD Techniek biedt zowel oplossingen voor uw mobiele- als vaste telefonie. Of het gaat om een oplossing voor 3 toestellen of 250 toestellen, wij bieden u te allen tijde de juiste oplossing welke voldoet aan uw eisen en wensen. Lees meer over de vele oplossingen op het gebied van vaste en mobiele telefonie op de betreffende pagina’s.

Internetverbindingen

Zonder internetverbinding is het onmogelijk uw bedrijfsprocessen uit te voeren. Het is evident dat een goede internetverbinding van levensbelang is voor uw organisatie en de processen binnen uw organisatie. CSD Techniek helpt uw bedrijf met het installeren en configureren van een geschikte en betrouwbare internetverbinding voor uw organisatie. Op deze manier bent u ervan verzekert dat u uw werk op een snelle, constante en veilige wijze uit kunt voeren.

Lees meer over onze verschillende oplossingen op het gebied van internetverbindingen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste dienst voor uw organisatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

CSD techniek levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van mobiele telefonie, vaste (cloud) telefonie en internetverbindingen. Als technisch partner voor bedrijven en organisaties adviseren u graag over de beste oplossingen voor uw bedrijf. CSD Techniek installeert en configureert de verschillende installaties, daarnaast bieden we support zodat uw bedrijfsprocessen altijd vlot verlopen middels de beste techniek.