Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Integratie van vaste en mobiele communicatie (VaMo)

De organisatie van nu kan niet zonder goede mobiele telefonieoplossingen. Altijd en onderweg bereikbaar zijn is een must voor veel organisaties. Hierbij is het belangrijk dat uw mobiele en vaste communicatie met elkaar verbonden zijn. Op die manier kunt u gemakkelijk schakelen en bent u optimaal bereikbaar voor contactpersonen en collega’s.

VaMo met CSD Techniek Mobile

Met CSD Techniek Mobile wordt uw mobiele en vaste telefonie geïntegreerd in uw bedrijfsnetwerk. Zo beschikt u over een Vast-Mobiel oplossing waarbij mobiele telefonie dezelfde gebruiks- en beheerfuncties krijgt als vaste telefonie. Op deze manier heeft u de mogelijkheid flexibel te werken en toch gebruik te maken van hoogwaardige, betrouwbare techniek.

Advies over mobiele telefonie voor uw organisatie

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties adviseren wij u graag over mobiele telefonie binnen uw organisatie. Desgewenst maken we een ontwerp voor de implementatie van verschillende oplossingen, passend bij uw organisatie. CSD Techniek ontwerpt en installeert passende communicatieoplossingen waarmee uw organisatie op een vloeiende wijze mobiel kan communiceren.

Abonnementen van de beste en grootste spelers in de markt

CSD Techniek biedt abonnementen aan van verschillende grote en kwalitatieve partijen. Denk hierbij aan merken als Vodafone, T-Mobile en Telfort. Wij adviseren u over de partij die het beste aansluit op uw mobiele telefonie wensen.

Laat u vrijblijvend informeren

Bent u op zoek naar een goede mobiele telefonieoplossing voor uw organisatie? CSD Techniek bedenkt en implementeert een geschikte en kwalitatief hoogwaardige oplossing voor uw vraag. Op deze manier vergroot u de bereikbaarheid en professionaliteit van uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie.