Vaste telefonie

Vaste telefonie

Vaste telefonie oplossingen

CSD techniek biedt verschillende oplossingen op het gebied van vaste telefonie. Onze dienstverlening richt zich op het adviseren, installeren en configureren van passende telefonieoplossingen voor uw organisatie. Met onze technische oplossingen is uw organisatie in staat op een veilige en betrouwbare manier telefonisch contact te hebben met uw klanten en opdrachtgevers.

Telefoneren vanuit de Cloud

Hosted Telefonie, Hosted Voice, Hosted VoIP, VoIP bellen en Cloud telefonie zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: vaste telefonie uit de Cloud. Met Hosted Telefonie beschikt u over een geavanceerde telefooncentrale met een breed scala aan functionaliteiten die de bereikbaarheid en professionaliteit van uw organisatie verhogen.

Telefoneren via uw eigen IT-Infrastructuur met IP PBX

Houdt u liever zelf de touwtjes in handen, dan bieden we u een IP-PBx op locatie, ofwel een hardwarematige centrale gebruikmakend van uw IT-infrastructuur. Of het hierbij gaat om een oplossing voor 3 toestellen of een voor 250 toestellen, wij bieden u te allen tijde de juiste oplossing welke voldoet aan uw eisen en wensen.

Telefoongesprekken beheren via uw computer

Het is mogelijk om uw telefoonoplossing te koppelen aan een CTI, ook wel Computer Telephony Intergration. Deze technologie zorgt ervoor dat u uw telefoongesprekken kan beheren via de computer.

De voordelen van een CTI kunnen enorm zijn. Enerzijds verbeterd het de communicatie tussen u en uw klant. Middels een CTI is het bijvoorbeeld mogelijk een klant te herkennen op basis van zijn of haar telefoonnummer. Het is daarbij mogelijk een rapportage op te stellen van onbeantwoorde oproepen zodat u deze klanten op een later moment kan terugbellen. Anderzijds maakt het uw werkprocessen en stuk efficiënter. Door de vele functionaliteiten binnen een CTI werkt u efficiënter wat een enorme tijdswinst én kostenbesparing op kan leveren. CSD Techniek informeert u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van CTI.

Bellen op basis van open standaarden met 3CX

CSD techniek installeert en configureert ook zogenaamde 3CX installaties. Dit VoIPtelefoonsysteem functioneert op basis van open standaarden. 3CX biedt enorm veel mogelijkheden. Zo is het mogelijk middels een dashboard je telefoongesprekken te monitoren en oproepen te ontvangen wanneer u niet op kantoor bent.

Monitoring en support

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties biedt CSD Techniek u hoogwaardige support. Het is mogelijk om ons uw systeem actief te laten monitoren. Op deze manier verlaagt u de kans op mogelijke storingen in uw vaste telefonie-installatie en wordt uw systeem actief onderhouden.

De beste oplossing voor uw organisatie vinden?

De mogelijkheden op het gebied van vaste telefonie zijn eindeloos. CSD Techniek adviseert u graag over de beste oplossingen voor uw bedrijf. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de beste installatie en configuratie voor uw organisatie kunnen vinden. Bekijk ook onze mogelijkheden op het gebied van data-oplossingen en beveiligings-oplossingen voor uw organisatie.