Nieuwsberichten

CSD Techniek B.V. is partner van 3CX

16 september 2018

De 3CX IP Telefooncentrale voor Windows is een op software gebaseerde PBX voor Windows, die werkt met standaard IP-telefoons op basis van de SIP-norm, SIP-trunks en VoIP-gateways om een volledige PBX-oplossing te kunnen leveren, zonder dat dit de hogere kosten en de beheersproblemen van een ‘ouderwetse’ PBX heeft. Dit telefoonsysteem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt en wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie.

Gemakkelijk te beheren

De 3CX IP Telefooncentrale draait op Windows en is daarom gemakkelijk te gebruiken door u als gebruiker, ook zonder specifieke telecom- of Linux-vaardigheden. Het systeem is vooraf door CSD Techniek geconfigureerd voor populaire IP-telefoons, VoIP-gateways en SIP-trunks. Dit bespaart u de moeite van het configureren en beheren van deze apparaten.

  • Uitgebreide telecom kennis of opleiding is niet nodig
  • Centraal beheer vanaf de 3CX-beheerconsole
  • Keuze uit populaire IP-telefoons, VoIP-gateways.

 

 

Overal bellen en gebeld worden

De 3CX IP Telefooncentrale bevat clients voor smartphones en Mac- of Windows-laptops waarmee gebruikers vanaf elke locatie hun toestel kunnen gebruiken alsof ze gewoon op kantoor zitten. Niet alleen zijn alle telefoongesprekken naar kantoor gratis, maar medewerkers hebben genoeg aan één telefoonnummer – wat een professionele indruk maakt.

 

  • Overal bellen en gebeld worden
  • Hogere productiviteit omdat iedereen overal kan werken
  • Eén nummer, dus geen persoonlijke nummers meer door hoeven geven

 

 

Telefoonrekening halveren en meer omzet
Met de 3CX IP Telefooncentrale kunnen bedrijven hun telefoonkosten verlagen tot wel 50%, dankzij SIP-trunks, WebRTC, gratis bellen naar doorkiesnummers en kantoor en een lager aantal gehuurde vaste telefoonlijnen. Met de CRM-integratie krijgen medewerkers een naam in plaats van een nummer.

  • Bespaar op belkosten door lagere gsm rekeningen
  • Doorkiesnummers zijn gemakkelijk toe te voegen en te verwijderen; geen licenties per gebruiker