Data

Data

Een effectief bedrijfsnetwerk

Alleen met een professioneel en kwalitatief hoogstaande netwerkomgeving zorgt u ervoor dat uw bedrijfscommunicatie en processen effectief verlopen. CSD Techniek zorgt voor het ontwerpen, installeren en configureren van uw complete IT Infrastructuur. Wij zorgen voor een goed werkende internetverbinding, configureren uw werkplekken en zorgen voor de complete infrastructuur aan modems, routers, switches en firewalls. Als technisch partner voor bedrijven en organisaties zorgen we ervoor dat u veilig en effectief aan de slag kan.

Uw netwerk is de ruggengraat van uw IT Infrastructuur. Naast het feit dat uw werkplekken hiervan afhankelijk zijn, is ook uw beveiliging, (mobiele) communicatie en toegangscontrole afhankelijk van de prestaties van uw netwerk. Om deze reden is het belangrijk een goed ingericht bedrijfsnetwerk te hebben en te onderhouden. CSD Techniek is u hierbij graag van dienst met het installeren en actief monitoren en onderhouden van uw bedrijfsnetwerk.

Wij leveren de beste merken

CSD Techniek werkt alleen met de beste merken, zo leveren we hoogwaardige producten van onder andere Netgear, Aruba, Ruckus en Ubiquiti. We onderhouden intensief contact met onze verschillende leveranciers zodat we op de hoogte zijn en blijven van de komende ontwikkelingen.

Beveiliging van uw bedrijfsnetwerk

Een voorwaarde voor iedere organisatie is een betrouwbare werkomgeving welke beveiligd is tegen dreigingen van buitenaf. CSD Techniek richt beveiligde omgevingen in. We maken een totaalplan voor uw netwerkinfrastructuur. Op basis van uw bedrijfsprofiel en beveiligingsrisico’s bepalen welke middelen ingezet dienen te worden om uw digitale werkomgeving en netwerk te beveiligen. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw data beveiligd is en u uw werk op een veilige manier uit kunt voeren.

Van Wifi tot straalverbindingen

CSD Techniek installeert WiFi verbindingen zodat er snel en draadloos gewerkt kan worden binnen bedrijven en organisaties. We leveren tevens verbindingen voor specifieke doeleinden. Denk daarbij aan de realisatie van straalverbindingen. Straalverbindingen zorgen ervoor dat er een verbinding te maken is over een afstand van enkele kilometers.

Laat CSD Techniek u vrijblijvend informeren

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties is CSD Techniek expert in het leveren van hoogwaardige dataverbindingen binnen én tussen bedrijven en organisaties. Wij denken graag met u mee over de beste IT-infrastructuur voor uw bedrijf. Op die manier kunt u veilig en effectief werken, dit zorgt ervoor dat u altijd een stapje extra kunt zetten. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.