Netwerken

Netwerken

Een effectief bedrijfsnetwerk

Netwerken zijn de ruggengraat van alle hedendaagse oplossingen, waaronder VoIP-telefonie, beveiliging, camerasystemen, intercom, toegangscontrole et cetera. Aangezien dit netwerk in hoge mate bepalend is voor de prestaties van uw systemen, zorgen wij voor een hoogwaardige oplossing welke wij continue op afstand monitoren, waardoor we proactief kunnen handelen in geval van dreigende problemen.

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties zorgt CSD Techniek voor het ontwerpen, installeren en configureren van een geschikte netwerkomgeving. Op deze manier bent u in staat effectief en veilig te werken binnen een moderne IT omgeving.

Plan van aanpak

Voordat we aan de slag gaan met de installatie van verschillende soorten netwerkapparatuur zoals switches, acces points, routers en firewalls maken we eerst een plan van aanpak. In dit plan bekijken we uw bedrijfsprofiel, bedrijfsprocessen, specifieke situaties en risico’s. Met het maken van een dergelijke analyse brengen we in kaart waar uw netwerkomgeving aan moet voldoen. Wanneer we dit helder in beeld hebben gebracht gaan we aan de slag met een concreet plan voor de inrichting van uw IT-netwerk infrastructuur. Hierbij maken we gebruik van de beste merken en zorgen we ervoor dat uw netwerk op de juiste wijze wordt beveiligd. Op die manier bent u verzekerd van een optimaal en veilige netwerkomgeving.

Actieve monitoring van uw netwerk

CSD Techniek zorgt ervoor dat de kwaliteit van uw bedrijfsnetwerk constant gemeten en gecontroleerd wordt. Hierdoor zijn we in staat eventuele problemen te voorkomen en zorgen we ervoor dat uw hoogwaardige apparatuur blijft functioneren. Wanneer er toch problemen ontstaan zijn we tevens in staat hier direct op te handelen zodat uw bedrijfsproces hier geen hinder van ondervindt.

Neem contact op met CSD Techniek

Wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening kunt u contact met ons opnemen. Het is altijd mogelijk een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan te vragen.