Straalverbindingen

Straalverbindingen

Gericht bereik over een lange afstand

Een straalverbinding is een netwerkverbinding over langere afstand. Om een verbinding te creëren op een korte afstand wordt meestal een WiFi signaal gebruikt. Een WiFi signaal reikt enkele meters ver. Wanneer u echter een draadloze verbinding wilt maken met een groter bereik, dan behoort een straalverbinding tot de opties. CSD Techniek realiseert straalverbindingen voor verschillende soorten doeleinden. Als technisch partner voor bedrijven en organisaties informeren wij u graag over alle mogelijkheden van een straalverbinding voor uw bedrijf.

Doeleinden voor een straalverbinding 

De toepassingen voor een straalverbinding zijn vrijwel eindeloos. U kunt een straalverbinding bijvoorbeeld toepassen om twee panden met elkaar te verbinden. Wanneer u bijvoorbeeld meerdere bedrijfspanden heeft is dit ideaal. Een straalverbinding kan ook toegepast worden voor tijdelijk verbindingen op grotere afstanden of locaties waar graafwerkzaamheden kostbaar zijn.

Neem contact op met CSD Techniek 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een straalverbinding voor uw organisatie? CSD Techniek leverde voor uiteenlopende bedrijven en doeleinden hoogwaardige straalverbindingen. Deze bedrijven kunnen gericht, snel en veilig op draadloze wijze communiceren over grotere afstand. We informeren u graag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek met een van onze specialisten.