Wifi

Wifi

Krachtige WiFi voor uw onderneming

Een krachtig WiFi netwerk binnen uw bedrijf of organisatie is van levensbelang. Uw personeel, gasten en andere bezoekers moeten op een snelle en veilige wijze kunnen werken. CSD Techniek levert krachtig én veilige WiFi verbinding binnen uw organisatie.

CSD Techniek installeert en configureert routers en accespoints van kwalitatief hoogwaardige merken. Denk daarbij aan A-Merken als Netgear en Aruba. Wij onderhouden tevens intensief contact met onze leveranciers zodat we constant op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen.

Een beheerd WiFi netwerk met Managed WiFi

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties neemt CSD Techniek graag complexere taken van u over. Het onderhoud van een bedrijfs-WiFi-netwerk vereist technische kennis en is daarmee verstandig om uit te besteden. CSD Techniek managed uw WiFi-netwerk. Dat doen we door de kwaliteit van het netwerk actief te monitoren en beheren. Hierdoor blijft uw WiFi netwerk optimaal functioneren waardoor u effectief en veilig kunt werken. Het is tevens mogelijk uw WiFi netwerk schaalbaar te laten zijn, indien gewenst breidt CSD Techniek uw WiFi netwerk uit of vergroot bijvoorbeeld de brandbreedte. Wanneer u op afstand veilig wilt werken is het tevens mogelijk gebruik te maken van een beveiligde VPN verbinding.

Het uitbreiden van uw netwerk met roaming WiFi

Wanneer uw WiFi signalen niet op iedere plek binnen uw organisatie even sterk zijn kan CSD uw WiFi signaal uitbreiden. Door gebruik te maken van meerdere accespoints kunnen we het signaal versterken en ervoor zorgen dat er op iedere plek binnen uw organisatie een snelle én veilige verbinding is.

Wifi als onderdeel van uw netwerk infrastructuur

Uw WiFi netwerk maakt onderdeel uit van het totale netwerk infrastructuur binnen uw organisatie. CSD Techniek beschikt over de complete technische kennis om uw bedrijfsnetwerk effectief en veilig te laten functioneren. Meer weten over onze dienstverlening op het gebied van netwerken? Bekijk daarvoor onze speciale themapagina.

Vrijblijvend contact opnemen met CSD Techniek

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze totale dienstverlening. Wij brengen uw behoeftes in kaart om vervolgens een goedwerkende en veilige oplossing te realiseren en onderhouden.