Over CSD

Over CSD

Technisch partner voor bedrijven en organisaties

Na een periode als zelfstandige van Erik en Erik is uiteindelijk op 31 december 2015 het bedrijf CSD Techniek B.V. opgericht, waarbij Erik en Erik samen de perfecte match vormen tussen ervaring vanuit de leveranciersrol en de installatiewereld.

“Kan niet” of “Weet ik niet” behoren niet tot het woordenboek van CSD Techniek B.V., iedere vraag van een klant wordt gezien als een uitdaging en een reden om in de materie te duiken. Op deze manier is reeds menig project aangevlogen met een tevreden klant als gevolg.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan zodat we uw organisatie in kaart kunnen brengen en samen een passende technische oplossing kunnen bedenken.

Geert Huisman

Innoverend, ondernemend, analytisch, pragmatisch en met regelmaat out of the box denkend, dat is wie ik ben. Velen zullen dit ook beamen. Continu het beste uit mezelf en het team willen halen, de horizon afspeuren, uitdagingen opzoeken binnen beveiligingsmarkt, dan voel ik me als een vis in het water. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de beveiligingsmarkt in binnen- en buitenland, van kleine woonhuizen tot hoge risico objecten in diverse markten sta ik klaar om oplossingen te zoeken voor uw beveiliging uitdagingen.

Frank van Heusden

Buitendienst monteur

Kees van der Mierden

Buitendienst monteur

Erik Swinkels

Erik Swinkels is een praktijkgericht en oplossingsgericht persoon met 19 jaar ervaring in de elektronische beveiliging en netwerk gebaseerde oplossingen. Hierbij heeft hij ervaring opgedaan met een groot aantal verschillende leveranciers en kent hij de kneepjes van het vak.

Erik van Doren

Erik van Doren is 14 jaar actief geweest in verschillende functies bij internationale leveranciers (Pelco en Avigilon) van camera- en toegangscontrole oplossingen, waarbij veel internationale ervaring is opgedaan bij projecten als de Olympische Spelen in Athene in 2004, Luchthaven van Dubai, Luchthaven van Tel Aviv, Overheidsprojecten in Nederland en België, etc.