Projecten Archive

Projecten Archive

Een breed klantenportfolio

CSD Techniek werkt voor uiteenlopende organisaties en bedrijven. We zijn actief in de automotive industrie maar ook in de zorgbranche en zakelijke dienstverlening. Door onze uitgebreide kennis zijn wij in staat voor iedere branche en ieder individueel bedrijf een passend plan te maken.

CSD Techniek levert technische oplossingen voor bedrijven en organisaties

CSD Techniek voert uiteenlopende technische projecten uit voor bedrijven en organisaties. Het doel van deze projecten is het optimaliseren van bepaalde bedrijfsprocessen waardoor er effectiever en veiliger gewerkt kan worden. Naast optimalisatie van bedrijfsprocessen leveren we ook technische beveiligingsinstallaties. Als VEB erkend beveiligingsbedrijf zijn we gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van inbraaksignaleringssystemen, camerasystemen en toegangscontrolesystemen.

Projecten waar we trots op zijn

In de afgelopen jaren hebben we al vele diensten mogen leveren aan onze klanten. Door onze dienstverlening hebben zij de mogelijkheid effectiever én veiliger te werken. Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bekijken op welk vlak wij uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze technische dienstverlening.

Neem contact op