Projecten

Norbertessenpriorij Sint-Catharinadal

In het Norbertessenpriorij in Oosterhout is in eerste instantie een VoIP-telefonieomgeving geïnstalleerd met koppelingen naar VaMo-teostellen (vast-mobiel integratie) en een intercompost welke via de telefonieomgeving is gekoppeld. Op deze manier is de flexibiliteit van zusters welke woonachtig zijn in de priorij drastisch verhoogd en de kosten gerelateerd aan de telefonie enorm verlaagd.

Aanvullend is de fysieke bekabeling (inclusief glasvezelbackbone) in de klooster volledig vernieuwd zodat een uitgebreid netwerk is ontstaan voor de aanwezige VoIP-telefonie, Wifi, IP-camera’s welke we tevens hebben geplaatst over het gehele terrein.

In de afgelopen jaren is een oude koeienstal verbouwd tot wijnhuis annex restaurant. Hier rijpt de wijn welke op de eigen wijngaard wordt verbouwd. Dit wijnhuis is voorzien van een klasse 2 inbraakinstallatie, welke gekoppeld is met de winkel van de priorij.

Impressie van het project.

Maak kennis met CSD

CSD Techniek levert hoogwaardige technische oplossingen op het gebied van communicatie en beveiliging. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoe we uw processen kunnen verbeteren.

Neem contact op