Security

Security

Beveiliging van uw bedrijfsgegevens

Beveiliging vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfsproces. Denk hierbij aan de beveiliging van uw bedrijfsgegevens. Deze gevoelige data dient op een juiste en veilige wijze te worden opgeslagen. U dient te voorkomen dat deze data op straat komt te liggen en deze dus ruim voldoende beschermt is tegen externe dreigingen.

CSD Techniek analyseert uw bedrijfsprocessen en soorten bedrijfsgegevens. Op basis van deze informatie leveren wij u een concreet plan waarmee we uw bedrijfsgegevens kunnen beveiligen. CSD Techniek installeert vervolgens de juiste beveiligingsmaatregelen zodat we uw bedrijfsgegevens beschermen en uw bedrijfsprocessen veilig kunnen plaatsvinden.

Fysieke beveiliging van uw pand

Als erkend VEB beveiligingsbedrijf verzorgen wij de fysieke beveiliging van uw woning, bedrijfspand of terrein. Hierbij bieden we oplossingen op gebied van inbraakalarmering, camerasystemen, toegangscontrole, intercom en buitenbeveiliging. Hierbij werken we uitsluitend met A-merk producten welke voldoen aan de hoogste cybersecurity-eisen waardoor uw gegevens veilig zijn.

Een combinatie van systemen en aanvullende diensten

Uw bedrijf op de juiste wijze beveiligen is een kwestie van het installeren en configureren van hoogwaardige beveiligingssystemen én het gebruik van aanvullende diensten. Denk hierbij aan de aansluiting van uw systemen bij de meldkamer zodat meldingen daadwerkelijk doorgezet worden.

Laat u vrijblijvend informeren over onze diensten

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties bieden wij oplossingen op het gebied van beveiliging. CSD Techniek adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden op het gebied van databeveiliging en fysieke beveiliging. We bekijken wat op basis van uw bedrijfsprocessen, wensen en risico’s de beste oplossing is. Meer weten? Neem contact met ons op.