Camerasystemen

Camerasystemen

Camerasystemen voor zakelijk gebruik

Wanneer u uw bedrijfspand fysiek wilt beveiligen zijn camerasystemen een goede optie. Camerasystemen hebben meerdere functies. Zo werken camerasystemen afschrikwekkend richting inbrekers en andere ongenodigde gasten, daarnaast registreren kwalitatief hoogwaardige camera’s beelden die te gebruiken zijn bij het identificeren van mogelijke indringers.

Installatie en configuratie camerasystemen

CSD Techniek maakt samen met uw organisatie een plan voor de installatie van camerasystemen. Daarbij houden we rekening met uw wensen en eisen. Als erkend VEB beveiligingsbedrijf zijn we op de hoogte van geldende wetgeving bij de installatie van camerasystemen. Nadat we uw camera’s hebben geïnstalleerd, configureren we deze zodat het systeem optimaal is afgestemd op uw wensen.

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties regelt CSD Techniek het onderhoud aan uw technische beveiligingssystemen. Door controle en regelmatig onderhoud aan uw systemen blijven deze optimaal functioneren en wordt de levensduur van de betreffende camerasystemen verlengd.

De beste leveranciers

Wij werken samen met de beste leveranciers op het gebied van camerasystemen. Bekende merken zijn onder andere: Network Optix, Axis, Milestone, HIKVision en Exacqvision. Met de betreffende producenten onderhouden we goede relaties zodat we op de hoogte zijn van de komende ontwikkelingen en de beste producten kunnen leveren en installeren.

Video management systemen

Naast het installeren, configureren en onderhouden van uw camerasystemen levert en configureert CSD Techniek ook Video Management Systemen. Met deze waardevolle aanvulling op uw camerasystemen kunt u uw geregistreerde beelden bekijken, terugkijken en exporteren. Deze systemen kunnen tevens schaalbaar worden gemaakt waardoor het systeem met uw bedrijf mee kan groeien.

Slimme camera’s met VCA Camera’s worden steeds slimmer en de mogelijkheden met camera’s worden daarmee ook steeds uitgebreider. Zo is het mogelijk om slimme camera’s met video content analyse (VCA) te installeren. CSD Techniek installeert camera’s die meer doen dan het registreren van beelden. Slimme camera’s hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid tot het
tellen van personen, het tracken van personen, het definiëren van objecten en het toevoegen van filters. Op deze manier is het mogelijk een betere analyse te maken van de geregistreerde beelden en u tevens op de hoogte te brengen van opvallende gebeurtenissen.

CSD Techniek is een VEB erkend beveiligingsbedrijf

Als erkend VEB beveiligingsbedrijf is CSD expert op het gebied van camerasystemen. Wenst u meer informatie over camerasystemen voor uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen met u de beste oplossing kunnen vinden.