Toegangscontrole

Toegangscontrole

Controle over de toegang tot uw bedrijf

Wilt u controle over wie op welk moment uw bedrijf, gebouw of terrein mag betreden? Toegangscontrole zorgt ervoor dat u de controle heeft over de toegang tot uw gebouw en ook achteraf kan vaststellen wie op welk moment op een bepaalde plek is geweest. Op deze manier heeft u optimaal inzicht en controle over de toegang tot uw bedrijf- en bedrijfsterrein.

Als technisch partner voor bedrijven en organisaties is CSD Techniek expert in het ontwerpen en installeren van toegangscontrole systemen voor bedrijven en organisaties. Wij adviseren, installeren en onderhouden hoogwaardige toegangscontrole systemen voor organisaties.

Toegangscontrole en toegangsverlening

CSD Techniek installeert zowel toegangsverlening als toegangscontrolesystemen. Toegangsverlening zorgt ervoor dat bepaalde mensen de mogelijkheid hebben deuren, poorten en ingangen open te maken en te sluiten. Dit kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door gebruik te maken van biometrie, RFID of met een pasje.

Toegangscontrole betreft het systeem waarmee bepaald wordt wie wanneer binnen mag. Tevens is het middels toegangscontrole mogelijk om achteraf te bekijken wie wanneer op welke plek uw ruimte binnen is gekomen en weer is vertrokken. Afhankelijk van uw situatie, eisen en wensen stelt CSD Techniek een plan op voor uw toegangsverlening en/ of toegangscontrolesysteem.

Eindeloze mogelijkheden

Uw toegangscontrole systeem heeft eindeloze mogelijkheden, zo is uw systeem te leveren met tijdsregistratie. Op die manier kunt u bepalen of de toegang tot uw gebouw op bepaalde tijdstippen, dagen of data mogelijk moet zijn en op welke momenten uw terrein afgesloten dient te worden. Het is tevens mogelijk middels kentekenherkenning bepaalde voertuigen automatisch toegang te verlenen tot uw bedrijfsterrein.

CSD Techniek werkt uitsluitend met de beste leveranciers zodat wij u hoogwaardige systemen kunnen bieden. Wij werken onder andere met merken als VanderBilt, Ubiquiti, Milestone en ACT365. Met deze producenten onderhouden we intensief contact zodat we op de hoogte zijn van de laatste en komende ontwikkelingen op het gebied van toegangscontrole systemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van toegangscontrolesystemen? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen bekijken hoe deze systemen een meerwaarde kunnen vormen voor uw bedrijf.